Szeretettel köszöntelek a WEB SZAKÁCSKÖNYV közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
WEB SZAKÁCSKÖNYV vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a WEB SZAKÁCSKÖNYV közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
WEB SZAKÁCSKÖNYV vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a WEB SZAKÁCSKÖNYV közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
WEB SZAKÁCSKÖNYV vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a WEB SZAKÁCSKÖNYV közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
WEB SZAKÁCSKÖNYV vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
gál zsuzsanna üzente 13 éve
hozzávalók:
* 1 kg fõtt krumpli
* 35 dkg kolbász
* 10 db fõtt tojás
* olaj a kenéshez
* 4 dl tejföl
* só
Elkészítés:
Héjában megfőzzük a krumplit, és amikor kihűlt, akkor lehúzzuk a héját, vékonyra felszeleteljük. A tojást keményre megfőzzük. Amikor már nem forró, a kolbásszal együtt felvágjuk karikákra. Olajjal kikenjük a tálat és morzsával megszórjuk. Egy sor krumpli, kevés sózás (elég sós a kolbász), majd kolbász, azután főtt tojás, és így megy, míg meg nem telik a tál. A tetejét krumplival befedjük, leöntjük tejföllel, majd forró sütőben készre sütjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás